Versiyon Yenileme

Versiyon Yenileme

Bilnex V3 programımızda versiyon yenileme güncel bir setup kurulumda veya veri tabanında herhangi bir değişiklik yapıldığında versiyon yenileme işlemi yapılması gerekebilir .

1) Öncelikle kullandığınız BilnexV3 ' ün yedeğini almanız gerekmekterdir . Ona da şu linkten ulaşabilrsiniz " http://yardim.bilnex.com.tr/Home/yedekleme/1490 " 

2)  "Sistem Yönetimi" ne tıklayın.

3) "Araçlar" a tıklayıp "Versiyon Yenileme" ye giriniz

4) Karşımıza böyle bir ekran gelicek 

5) İlk önce "BILNEXDB" yi güncellicez ama ondan önce "BILNEXDB" yi ekrandaki  "OK"  tuşlarının yardımıyla karşıya geçiriyoruz . Ondan sonrada "Güncellemeden Sonra Veritabanını Sıkıştır" ın tikini kaldırıp "Tümünü Güncelleştir" seçeneğine basıyoruz .

6) Ve karşımıza çıkan uyarıya "EVET" diyip güncellemeye devam ediyoruz .

7) İşlem bittikten sonra "TAMAM" a bastıktan sonra BilnexV3 ' ü tekrandan açınız .

8) BilnexV3' ü açıktan sonra 2-3 ve 4. maddeleri takip edip bu ekrana tekradan geliyoruz . Bu sefer "BILNEXDB"  hariç bütün veritabanlarını "Güncellenecek Veritabanları" sekmesine ekliyoruz hemen ardından "Güncellemeden Sonra Veritabanını Sıkıştır" ın tikini kaldırıp "Tümünü Güncelleştir" seçeneğine basıyoruz .

9) Çıkan uyarıya "EVET" diyip güncelleştirmeye devam ediyoruz . 

10) Bu işlem biraz uzun sürebilir sizin veritabanınız ne kadar çoksa o kadar uzun sürücektir işlem bittikten sonra "TAMAM" a basıyoruz . İşlemimiz bu kadar . Programı yeniden açıp işlerinize devam edebilirsiniz.