Stok Fiyat Tabloları
Stok kartında standart olarak beş ayrı fiyat girişi yapılabilmektedir. Fakat işletme için beş fiyat yeterli gelmiyor ise burada "Stok Fiyat Tabloları" nın kullanılması gerekiyor. Bu yapıda bir stok kartına sınırsız sayıda fiyat tanımlayabilir, bunlara çeşitli kriterler verebilir, kendi aralarında formuller tanımlayabilir vs. gibi bir çok özellik mevcuttur. 
 
Bu yapıda her bir stok kartı için ayrı ayrı fiyat girilmesi gerekir. Toptan Fiyat, Perakende Fiyat, Defolu Fiyat vs gibi fiyatları yazılır.   Tabi bunun için öncelikle "Stok Fiyat Gruplarının" tanımlanması gerekmektedir.  Bu yüzden fiyatlarımızı tanımlamaya Stok Fiyat Gruplarından başlamak uygun olacaktır.
 
Stok Fiyat Tablosunda varsa daha önce tanımlanmış olan fiyatların tamamı karşınıza gelecektir. Yeni bir fiyat ilave etmek için Ekle butonunu tıklayınız.  
 
Stok Kodu: Hangi stoka fiyat girişi yapılacaksa F10 yada satır sonundaki butonu tıklayarak ilgili stok kartı seçilmelidir.
 
Fiyat Grubu: İlgili fiyat grubunu seçiniz.
 
Fiyatı: Fiyat girişini yapınız.
 
Döviz: Tanımlamakta olduğunuz girişini yaptığınız fiyatın döviz cinsini giriniz.
 
Stoklara ait fiyatların girildiği bu ekran hızlı fiyat girişi için kullanılabilir. Aynı işlem Stok Kartlarında ilgili stokun üzerinde iken düzelt tıklayarak fiyat bilgilerine ve grup bazında fiyat tablosundanda yapılabilmektedir.
  

f