Sayım Fişleri

 

 

        Sayım fişlerinde ekle dedikten sonra yukarıdaki fotografta gördüğümüz üzere sayımı hangi  deponun ise onu seçmemiz lazım . Depo seçiminden sonra  bu sayım bir proje olacaksa "Proje" seçimi yapabilir,  Departman tanımlı ise seçebilir, sayımı yapan personele ait kayıt varsa seçebiliriz .  Daha sonra  alanında eğer barkod okuyucumuz var ise barkodu okutup  SAYIM MİKTAR  alanına sayılan miktarı yazıp alt satıra ceçip işlemi tekrarlayabiliriz ya da barkod okuyucumuz yok ise   kısayol olarak "F10" tuşunu kullanarak ya da üç nokta simgesine tıklayarak açılan stok penceresinden stok seçerek  SAYIM MİKTAR alanına sayılan miktarı girip işlemi tekrarlamamız yeterli olacaktır.

         Sadece  eksiye düşen stokların sayımını yapmak istiyorsak   fotoğrafta kırmızı pencere ile işaretlenmiş alanda Eksiye Düşen Stokları Ekle  alanını seçip sadece stok miktarı eksiye düşen stokları fişe ekleyebilirsiniz.

 

 

DİKKAT : SAYIM YAPARKEN ARA SIRA SAĞ ALT KÖŞEDE BULUNAN    BUTONUNA TIKLAMAYI UNUTMAYALIM. HERHANGİ BİR SORUN KARŞISINDA (ELEKTRİK KESİNTİSİ, BİLGİSAYARIN KAPANMASI vs.) GİRİLEN STOKLAR KAYIT ALTINA ALINMAMIŞ OLACAKTIR. STOKLARI TEKRAR GİRMEK ZORUNDA KALABİLİRSİNİZ.